Zorgverhuizingen

Bern. Willems Verhuizingen heeft in de loop der jaren een zeer ruime ervaring opgebouwd in het zorgsegment.   Zoveel ervaring zelfs dat er binnen het samenwerkingsverband sprake is van een specialisme: de Unit Zorg.

Zo is Bern. Willems Verhuizingen in staat om onze opdrachtgevers een op maat gesneden dienstverlening te kunnen aanbieden.

Voor alle hierboven vermelde werkzaamheden kan worden aangetekend dat er te allen tijde wordt gestreefd naar een situatie waarbij de leefbaarheid gewaarborgd blijft. Naast onze opdrachtgevers krijgen ook de patiënt, de bewoner, de medewerkers, de familie en andere cliënten voldoende aandacht.

Bern. Willems Verhuizingen heeft op basis van haar ervaringen in de zorg zich de problematiek, maar ook de taal van de zorg eigen gemaakt.

Onze projectleiders en voormannen behoeven naast een projectinstructie inzake de specifieke wensen van het verhuisproject geen nadere instructie omtrent de werkomgeving van de zorg. Dit bevordert begrip en verhoogt de arbeidsproductiviteit.

In samenwerking met het Horizon College te Alkmaar is een unieke zorgopleiding samengesteld voor alle uitvoerende verhuismedewerkers.

Met name voor de zorg loopt Mondial Movers voortdurend voorop om oplossingen op maat te kunnen blijven waarborgen.

De Unit De Zorg is nu de grootste verhuisorgansatie binnen de zorgsector. Er is een groot aantal opdrachtgevers, verspreid over het hele land.