Voortzetting activiteiten per 1 oktober 2018:

Bern Willems Verhuisadvies.

Het ontzorgen van uw  verhuis perikelen  in alle disciplines.

Mondial Eduard Strang en Mondial Bern. Willems Verhuizingen nemen afscheid van Mondial Movers

De verhuisbedrijven Mondial Eduard Strang en Mondial Bern. Willems hebben per oktober 2018 afscheid genomen als deelnemer in Mondial Movers. Beide bedrijven stonden bijna 30 jaar geleden aan de wieg bij de start van Mondial Movers als samenwerkingsverband.

afscheid

Peter Strang van Mondial Eduard Strang en Ben Willems van Mondial Bern Willems zijn ter gelegenheid van hun afscheid door hun collega’s onthaald op een origineel verhuizersdiner, inclusief soep, schnitzels en een dame blanche als toetje. Een maaltijd waar je een hele dag op kan teren.

De sfeer zat er goed in en beide heren hebben aan hun afscheid een eerste kwaliteit reistas overgehouden. Directeur Tom Stuij merkte op dat je als je met zo’n tas ergens binnenstapt je automatisch serieus genomen wordt.
Zoals ook de deelname van de beide bedrijven in Mondial Movers een serieuze zaak was, zo was ook het afscheid.

Afscheid

Peter Strang gaat het bedrijf overdragen aan de volgende generatie en die wil een koers varen zonder de Mondial samenwerking.

Ben Willems heeft  besloten een adviesbureau in verhuizingen te starten.

Na het diner is het nog lang onrustig gebleven in restaurant In ’t Groen Woud in Vught, zeker omdat een aantal gasten besloten had maar niet meer naar huis te rijden en een hotelkamer te boeken.

Bossche bollen

De volgende dag zijn de aandelen in Mondial Movers, die beide bedrijven bezaten, bij de notaris overgedragen. Ben Willems en Peter Strang eindigden de hele exercitie met een bezoek aan het kantoor van Mondial Movers in Alblasserdam, door de medewerkers op de befaamde Bossche Bollen te trakteren.

Al met al een gepast afscheid van twee bevlogen verhuizers in hart en nieren.