Mondial Bern. Willems Verhuizingen wint award ‘Vriendelijkste binnendienst’

Mondial Bern. Willems Verhuizingen heeft tijdens de jaarvergadering van Mondial Movers de derde plaats behaald in de categorie ‘Vriendelijkste binnendienst’. De prijzen worden toegekend op basis van beoordelingen van klanten.

Mondial Movers is een verhuisorganisatie met 27 vestigingen door heel Nederland. Tijdens de jaarvergadering worden traditiegetrouw awards uitgereikt voor onder meer de ‘Vriendelijkste binnendienst’. Mondial Bern. Willems Verhuizingen wist in deze categorie de derde plaats te bemachtigen.

“Klanten stellen het op prijs als je eerlijk bent en gewoon jezelf bent. Wij zijn altijd duidelijk en klanten weten daardoor precies wat ze van ons kunnen verwachten”, vertelt Ben Willems. Het verhuisbedrijf uit Sittard staat particuliere en zakelijke klanten terzijde als het gaat om verhuizen en biedt tevens mogelijkheden om de inboedel tijdelijk op te slaan.

De awards voor ‘Vriendelijkste binnendienst’ werden overhandigd door Tom Stuij, algemeen directeur van Mondial Movers. Tijdens de jaarvergadering werden er ook prijzen uitgereikt in de categorieën ‘Vriendelijkste buitendienst’ en ‘Vriendelijkste taxateur’.

Nieuw: videotaxatie bij Mondial Bern. Willems Verhuizingen

Mondial Bern. Willems Verhuizingen breidt haar dienstverlening uit en geeft klanten vanaf nu ook de mogelijkheid om een videotaxatie uit te laten voeren. Een ideale optie voor mensen die overdag geen tijd hebben om een taxateur te ontvangen. Mondial Movers heeft, als eerste verhuisbedrijf in Nederland, hiervoor een samenwerkingscontract getekend met Gobuzzsurvey.

Dit bedrijf is gevestigd in Londen en ontwikkelde een app waarmee op klantvriendelijke wijze een professionele videotaxatie uitgevoerd kan worden. Gobuzzsurvey werkt hier in Engeland al een aantal jaar mee. Mondial Movers is het eerste verhuisbedrijf in Nederland dat nu ook met dit gebruiksvriendelijke programma gaat werken.

Hoe het werkt? Heel eenvoudig. Een taxateur stuurt via de mail en sms een link naar de klant waarmee de klant een app kan downloaden (via de App Store of Google Play Store). Er wordt een afspraak gemaakt voor een tijdstip waarop de videotaxatie plaatsvindt. Op dat moment belt de taxateur via deze app (uiteraard met een camerafunctie) met de klant en kan de taxatie beginnen. De klant loopt met zijn telefoon (of tablet) door elke kamer van de woning en laat zien wat er allemaal verhuisd moet worden. De taxateur stelt vragen tijdens de rondleiding om alle benodigde informatie te krijgen. Aan het eind kan de verhuisspecialist het filmpje terug kijken en een inventarislijst invullen om het volume te bepalen. Vervolgens kan er vrij snel een offerte worden gemaakt voor de klant.

Een videotaxatie is een ideale optie voor klanten die graag ’s avonds of in het weekend een afspraak in willen plannen. Maar ook voor klanten die in het buitenland wonen is dit dé manier om een goede indicatie te geven van het volume. Voor verhuisbedrijven is het ideaal omdat zij een klant sneller van dienst kunnen zijn. Bovendien is het na afloop mogelijk om via de app aanvullend foto’s door te sturen (mocht dat nodig zijn).

De videotaxatie is nadrukkelijk een toevoeging op de al bestaande dienstverlening van Mondial Bern. Willems Verhuizingen. Dat betekent dat klanten die graag persoonlijk bezoek krijgen, daar uiteraard op kunnen blijven rekenen.