Mondial Bern Willems vriendelijkste buitendienst 2015

 

2015 Award Mondial Bern Willems


Mondial Movers wint MDH vrijwilligersprijs 2014

 

Mondial Movers heeft in de categorie Bedrijven de Meer Dan Handen Vrijwilligersprijs 2014 gewonnen!
Uit 690 inzendingen zijn er 28 genomineerd om voor een van de vrijwilligersprijzen in aanmerking te komen.

In de categorie bedrijven waren er 6 nominaties en uiteindelijk bleek dat Mondial Movers, voor haar initiatief De Verhuisfamilie de fel begeerde vrijwilligersprijs in ontvangst mocht nemen.

Allereerst bevestigde de voorzitter van de jury, mevrouw Annemarie Jorritsma, dat de Jury om een uitstekende reden voor Mondial Movers met De Verhuisfamilie had gekozen. “Het is geen heel groot bedrijf of heel rijk bedrijf, maar een bedrijf van hardwerkende mensen die dan ook nog iets met hun eigen specialisme doen voor een doelgroep die normaal een verhuizing helemaal niet kan betalen”

Staatssecretaris van Rijn mocht vlak voor de bekendmaking dat Mondial Movers de vrijwilligersprijs 2014 had gewonnen het juryrapport voorlezen. Natuurlijk moest de spanning in de zaal worden opgevoerd.

Uit het juryrapport:
“De jury is unaniem in haar oordeel dat het winnende bedrijf een inspirerende en overtuigende winnaar is. Het bedrijf werkt uitstekend samen met vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties en de activiteiten zijn daardoor goed overdraagbaar.
Met het onderbrengen van de activiteiten in een eigen stichting laat het bedrijf zien dat het initiatief geen eenmalige actie is.
De winnaar toont aan dat je geen groot bedrijf hoeft te zijn om zelfstandig een goed doel te ondersteun dat verbonden is aan de core-business van je bedrijf.
De medewerkers worden nauw betrokken en voelen zich zo mede-verantwoordelijk voor “hun”goede doel. Zelfs familieleden worden enthousiast gemaakt om mee te werken als vrijwilliger.
De jury kent weinig voorbeelden van MKB-bedrijven in Nederland die op zo’n bijzondere manier maatschappelijk betrokken ondernemen.

De winnaar van de vrijwilligersprijs 2014 in de categorie Bedrijven is:

Mondial Movers  met Stichting De Verhuisfamilie uit Alblasserdam.


 

 

VerhuisApp1

De Mondial VerhuisApp is inmiddels een geworteld fenomeen geworden in de verhuiswereld. Meer en meer relaties ondervinden het gemak van het gebruik van de App.

Zeker het feit dat je als gebruiker volledig zelfstandig en op ieder gewenst moment een 100% geldige en reële offerte voor een verhuizing kunt aaanvragen spreekt aan. Veel families die gaan verhuizen zien er tegenop een offerte aan te vragen als ze eigenlijk alleen een tariefsindicatie willen ontvangen omdat ze geen idee hebben wat een verhuizing kost. Nu zijn er sites die een indicatie beloven, maar in de praktijk zal de daadwerkelijke verhuisprijs afwijken en zelfs in veel gevallen beduidend hoger uitkomen. Andere sites van verhuisbedrijven beloven snel een offerte, maar dan moet er wel eerst een taxateur langskomen om de verhuizing te inventariseren. En als je als gebruiker deze vraag stelt op een “offerte”site, dan staan er zomaar 8 verhuisbedrijven op de stoep en zit je als klant  3 avonden koffie te drinken met taxateurs.

Met de VerhuisApp kan de klant zelf foto’s maken van de woning en die, gecombineerd met een aantal basisgegevens, doorsturen naar Mondial Movers. De taxateur van Mondial Movers kijkt, vanachter z’n bureau, hoe groot de verhuizing zal zijn en berekent de verhuisprijs.
Het is een vaste prijs, waarbij de klant zelf nog aan kan  geven of er extra werkzaamheden zoals inpakken, de- en  montage van grote meubelen of het ophangen van lampen, door de verhuizer uitgevoerd moeten worden. Ook voor de extra’s ontvangt de aanvrager een vaste prijs.

En dat alles binnen 48 uur nadat de offerte is aangevraagd! Vaak al sneller, maar dan moet er geen weekend in het spel zijn.

De verhuisApp is beschikbaar voor OIS en Android en past de taal automatisch aan de smartphone of tabblet aan. Nederlands is Nederlands en alle andere talen worden beantwoord in het Engels.


Heel 2013 staat Mondial Movers in NRC

 

NRCDeWeek2013

In NRC De Week worden lezers geattendeerd op de mogelijkheden die Mondial Movers biedt als internationaal verhuisbedrijf. Contact kan worden gezocht via de website of de QR-code.

NRCNext2013

In NRC Next is gekozen voor communicatie over de VerhuisApp, een onderwerp dat de moderne lezer van NRC Next zal aanspreken.

NRCWeekend